Das Forum

New League of Legends problem

Autor Antworten
pelinho Saturday 17 October 2015 at 15:18
pelinhoAnonymous

When i press log in it says Login error attempt 1,2,3... the login server did not respond. How can i fix this?

Editiert von: pelinho

Brenno Monday 19 October 2015 at 14:17
Brenno

Hi! Try to install IE7 ( or 8, the one that install with env WindowsXP in configure wine - > Application Tab ) usually it fixes it; if not,swith dnsapi from " native, then built in" in " builtin, then native" it's a "dns not resolved" problem

pelinho Tuesday 20 October 2015 at 21:02
pelinhoAnonymous

I installed IE8 with XP env as you said, then lol didn't open and i switched dnsapi from "native, then built in" to "builtin, then native" and i still have the same error.

Brenno Tuesday 20 October 2015 at 22:34
Brenno

Can you pls try this? Seems related with dns resolve, others have the same problem in the past, here' s one solution 

Just run from root:
# echo 0 > /proc/sys/net/ipv4/tcp_timestamps

and try again; this is the easiest way i' ve found; for me worked changing IE version to 6 and using WInXP 

pelinho Wednesday 21 October 2015 at 0:10
pelinhoAnonymous

Did "echo 0 > /proc/sys/net/ipv4/tcp_timestamps" from root, still having the problem :/

CrusaderGo Thursday 22 October 2015 at 12:57
CrusaderGoAnonymous

I have this problem too :(

Brenno Friday 23 October 2015 at 16:10
Brenno

Ok, you've got to check in /etc/hosts ( via Nano or Gedit) if the host name is correct ( your host name is the one that appear when you open the Terminal - yakuyake or whaterver you use) in case, just modify it : instead of " localhost@gentoo ( i presume....) you've got to put " pelihno@gentoo" in the "127.0.0.1" line 

OR

via wine configuration in POL :
1) Click on the Libraries tab. 
2) In the Existing Overrides box, click on the entry for wininet 
3) Click Remove ( or remove wininiet.dll from the libraries tab )

 

Hope it works!

Editiert von: Brenno

CrusaderGo Saturday 24 October 2015 at 18:54
CrusaderGoAnonymous

 

Ok, you've got to check in /etc/hosts ( via Nano or Gedit) if the host name is correct ( your host name is the one that appear when you open the Terminal - yakuyake or whaterver you use) in case, just modify it : instead of " localhost@gentoo ( i presume....) you've got to put " pelihno@gentoo" in the "127.0.0.1" line 

OR

via wine configuration in POL :
1) Click on the Libraries tab. 
2) In the Existing Overrides box, click on the entry for wininet 
3) Click Remove ( or remove wininiet.dll from the libraries tab )

 

Hope it works!

 

pelinho Sunday 25 October 2015 at 21:54
pelinhoAnonymous

 

Ok, you've got to check in /etc/hosts ( via Nano or Gedit) if the host name is correct ( your host name is the one that appear when you open the Terminal - yakuyake or whaterver you use) in case, just modify it : instead of " localhost@gentoo ( i presume....) you've got to put " pelihno@gentoo" in the "127.0.0.1" line 

OR

via wine configuration in POL :
1) Click on the Libraries tab. 
2) In the Existing Overrides box, click on the entry for wininet 
3) Click Remove ( or remove wininiet.dll from the libraries tab )

 

Hope it works!

 

Brenno Monday 26 October 2015 at 9:54
Brenno

Look this post :  https://www.playonlinux.com/en/topic-10056-League_of_Legends_crash_after_champ_select.html

In case, thanks to Xpander for the solution

petch Monday 26 October 2015 at 13:37
petch
Developer

That problem should be fixed since Wine 1.7.52 (#29609)

pelinho Monday 26 October 2015 at 16:01
pelinhoAnonymous

Saw the post, tried it all and none solution worked. :/
 

Editiert von: pelinho

67emt091 Monday 26 October 2015 at 17:38
67emt091Anonymous

I have the same problem, however, sometimes it works if i wait long enough. Here's what happens in my log when trying to log in:

EDIT: sorry for crappy formating


fixme:powermgnt:PowerCreateRequest (0x33f150): stub
fixme:powermgnt:PowerCreateRequest (0x33f150): stub
fixme:powermgnt:PowerCreateRequest (0x33f150): stub
fixme:advapi:EventEnabled (deadbeef, 0x63033200): stub
fixme:advapi:EventEnabled (deadbeef, 0x63020688): stub
fixme:advapi:EventEnabled (deadbeef, 0x63020688): stub
fixme:advapi:EventEnabled (deadbeef, 0x63019808): stub
fixme:advapi:EventEnabled (deadbeef, 0x63018be8): stub
fixme:advapi:EventEnabled (deadbeef, 0x63018378): stub
fixme:ras:RasEnumEntriesW ((nil),(null),0x1a6e3080,0xd0ce2a8,0x168a4d0c),stub!
fixme:ras:RasConnectionNotificationW (0xffffffff,0x200,0x00000003),stub!
fixme:advapi:EventEnabled (deadbeef, 0x630313e0): stub
fixme:advapi:EventEnabled (deadbeef, 0x63031420): stub
fixme:ras:RasConnectionNotificationW (0xffffffff,0x200,0x00000003),stub!
fixme:ras:RasEnumEntriesW ((nil),(null),0x1a6e3080,0xd0cdd48,0x6d4c6ec),stub!
fixme:advapi:EventEnabled (deadbeef, 0x63028c90): stub
fixme:advapi:EventEnabled (deadbeef, 0x630523c0): stub
fixme:crypt:CRYPT_RegControl CERT_STORE_CTRL_AUTO_RESYNC: stub
fixme:crypt:CRYPT_RegControl CERT_STORE_CTRL_AUTO_RESYNC: stub
fixme:advapi:EventEnabled (deadbeef, 0x6301e9f8): stub
fixme:advapi:EventEnabled (deadbeef, 0x6301e9f8): stub
fixme:secur32:schannel_get_kx_algid unknown algorithm 12
fixme:wintrust:HTTPSCertificateTrust (0x175734a0)
fixme:wintrust:HTTPSFinalProv (0x175734a0)
fixme:advapi:EventEnabled (deadbeef, 0x6304fa78): stub
fixme:wintrust:HTTPSCertificateTrust (0x175734a0)
fixme:wintrust:HTTPSFinalProv (0x175734a0)
fixme:advapi:EventEnabled (deadbeef, 0x6304fa78): stub
fixme:advapi:EventEnabled (deadbeef, 0x6304fd18): stub
fixme:secur32:schannel_get_kx_algid unknown algorithm 12
fixme:advapi:EventEnabled (deadbeef, 0x6301e9f8): stub
fixme:powermgnt:PowerCreateRequest (0x33f150): stub
fixme:powermgnt:PowerCreateRequest (0x33f150): stub

 

Editiert von: 67emt091

Brenno Sunday 8 November 2015 at 1:12
Brenno

Have you tried with Wine 1.7.52 as suggested by Petch? I see no errors in what you posted

petch Sunday 8 November 2015 at 8:44
petch
Developer

What I meant is, the LoL install script uses a patched Wine 1.7.52 to fix this issue already