Het forum

mac wow mop

Auteur Antwoorden
neal Donderdag 11 Juni\ 2015 om 16:52
nealAnonymous

Hey guys i really needed your help with something that use to ran flawlessly on my macbook pro using wine and now for some reason which i cannot find out, its running with complete green textures in the game.

Before i had the macbook pro 2012 (non-retina) version macbook (intel 5000hd graphics) running on mavricks and i use to use wine to play on a private server wow mop on it. It use to run flawlessly.

I upgraded just recently to the macbook pro 2015 retina with intel iris 6100 graphics chip. I am doing and using all the same things but for whatever reason this is the problem: https://i.imgur.com/4GLc2Bp.png

That's how the game looks no matter what resolution i run it on.
i have talked to some people, and some say its the problem with the updated "yosemite 10.10.3" vs what i had before on my older macbook which was mavericks.

Other's say that its the new intel iris 6100 that's causing this to happen

people have different reasons as to why this is happening, but its not just me, there are many people facing the same issue: http://forum.warmane.com/showthread.php ... ler/page29

Please note that i am using everything the same way i use to before, the game boots up fine and everything but the moment you login to the actual game to play, you see these massive green boxes everywhere like in that image link above.

The only thing that i have changed is the updated macbook pro 2015 with retina display that i just got.

Please also note that i also ran TBC private server using my new macbook pro using wine and it's running flawlessly just like how MOP use to run on my older macbook pro. So i dont know what the problem is and i would love your help! :)

Any help would be awsome! :D
Quentin PÂRIS Maandag 15 Juni\ 2015 om 20:04
Quentin PÂRIS
Admin

Can you try to run WoW with the -opengl switch?

neal Vrijdag 19 Juni\ 2015 om 21:27
nealAnonymous

Sorry i am not very experinced with all this wine and stuff, i dont even know what you mean by "opengl switch".

I can try it, but how do i do what you said?

Quentin PÂRIS Zaterdag 20 Juni\ 2015 om 1:28
Quentin PÂRIS
Admin

Just click on configure and add -opengl on the "argument" field
 

neal Woensdag 24 Juni\ 2015 om 4:58
nealAnonymous

did that and the whole screen (game screen) went black, couldn't see anything.

 

Did it the normal way again and:

One thing i noticed is: if i play the game on fullscreen the resolution and everything works fine (still doesnt fill the 13" macbook pro retina display screen - leaves a bit black on the left and right of the screen) BUT despite that the game resulition whatever it may be looks playable. BUT the whole screen flashes black every second, so again un-playable but if that flashing went away it would be great.

 

They are weird flashes like sometimes the whole screen would flash and sometimes the bottom some left sometimes right etc ... very unstable.  When i set it to windowed or full screen windowed then i see the green image's i have linked in the original post.

Je bent hier: Index > PlayOnMac > mac wow mop