Forum

install menu constant loading/never shows games

Error at bottom: PlayOnMac Website is unavaialble

Författare Svar
kpako Monday 23 April 2018 at 0:44
kpakoAnonymous

Hello, So I am trying to play Oblivion on Mac. I installed PlayOnMac, Xquartz got installed and now I am trying to install the game I want. However, when I click on 'Install a program', the PlayOnMac install menu pops up, but there is just a constant loading symbol and nothing ever shows up. Also at the main menu, on the bottom there is a message that says 'PlayOnMac website is unavailable. Please check your connection'. My connection is fine however, so there is something going wrong with the program and how it is connecting to my internet. Any tips on how to resolve this? Thanks 

Green341 Monday 23 April 2018 at 19:47
Green341Anonymous

I'm having the same problem.

AgentRG Tuesday 24 April 2018 at 1:20
AgentRGAnonymous

Same here.

brucehoward Tuesday 24 April 2018 at 18:53
brucehowardAnonymous

I'm seeing the same problem described by @kpako.

Tried switching up the test conditions:

Could not install software directly via the "Install this software" link available for individual packages listed under the "Supported software" tab.

VPN-ing into alternative network entry points before reattempting installation yielded no joy.

Reinstalled an earlier release of PlayOnMac then attempted the above, same negative results. 

Ändrat av brucehoward

Quentin PÂRIS Tuesday 24 April 2018 at 21:29
Quentin PÂRIS
Admin

Should be fixed.

Sorry