Forums

No text (due to missing fonts?)

Auteur Réponses
ParaDice Mardi 25 September 2018 à 17:49
ParaDiceAnonymous

Hi there,

I have trouble installing any application under PlayOnLinux v4.2.12 (running on Linux Mint 19) because there is no text anywhere - no instructions in the GUI, no button texts, no nothing. I assume there is a font missing that PlayOnLinux needs to display all that. I just can't figure out which one it is. Any help would be much appreciated. The following screenshot will make clearer what I mean.

https://s15.postimg.cc/5p8h3pw23/Bildschirmfoto_vom_2018-09-13_22-59-36.png

Best wishes,
ParaDice.

Edité par ParaDice

ParaDice Mardi 2 Octobre 2018 à 20:43
ParaDiceAnonymous

I'm a bit confused. According to the overview, this topic has got 1 reply. However I can't see any. Is there an error in the forum software? Either way, this problem still isn't solved. ;)

Tutul Jeudi 4 Octobre 2018 à 20:24
Tutul
Modérateur

No just a spam that got remove


Gentils modérateur dans mes bon jours - Attention, à tenir hors de portée des enfants. En cas de contact, veuillez immédiatement rincer à l'eau clair. Peut provoquer des sueurs froide !
ParaDice Jeudi 11 Octobre 2018 à 21:19
ParaDiceAnonymous

Okay. Now I know how the forum works. ;) I'd love to get my POL running, too. Does anyone have a suggestion how?

Tutul Samedi 13 Octobre 2018 à 22:11
Tutul
Modérateur

Try to launch POL from console after changing locale to english (search for export LANG). It's probably an error with the translation file in your language. (weird because if not define, the program display the english text instead)


Gentils modérateur dans mes bon jours - Attention, à tenir hors de portée des enfants. En cas de contact, veuillez immédiatement rincer à l'eau clair. Peut provoquer des sueurs froide !
ParaDice Dimanche 14 Octobre 2018 à 10:07
ParaDiceAnonymous

Hey there!

I didn't know where exactly I sould "search for export LANG". I'm willing to try that, but I'd need a hint of where to look. ;)

I _did_, however, change the system-wide language to English, which also made POL revert to English. The results were the same nonetheless: Again there was no text in any of the windows, apart from the headline.

Also, running POL from command line yielded three errors:

[Check_OpenGL] Warning: check_dd_x86 missing, test skipped
[Check_OpenGL] Warning: check_dd_amd64 missing, test skipped
wget-log: Permission denied; disabling logging. (about 20 times)

I'm not sure whether this is related to the issue.
ParaDice Lundi 22 Octobre 2018 à 17:21
ParaDiceAnonymous

Bump.

ParaDice Dimanche 4 Novembre 2018 à 17:47
ParaDiceAnonymous

Still unsolved.
Tutul Dimanche 4 Novembre 2018 à 21:20
Tutul
Modérateur

No


Gentils modérateur dans mes bon jours - Attention, à tenir hors de portée des enfants. En cas de contact, veuillez immédiatement rincer à l'eau clair. Peut provoquer des sueurs froide !
ParaDice Mardi 6 Novembre 2018 à 10:39
ParaDiceAnonymous

Unless anyone answered my last reply, then, yes, it is still unsolved.

Edité par ParaDice

Tutul Mardi 6 Novembre 2018 à 14:22
Tutul
Modérateur

As I said, it's not related (was on vacation with little connection and trying to help you).

I've no other idea for now


Gentils modérateur dans mes bon jours - Attention, à tenir hors de portée des enfants. En cas de contact, veuillez immédiatement rincer à l'eau clair. Peut provoquer des sueurs froide !
ParaDice Jeudi 20 Décembre 2018 à 17:02
ParaDiceAnonymous

I have just updated another one of my machines to a newer version of Linux (Mint 19.1). The problem occurs there too (on a fresh install).