Je bent hier    Forums    PlayOnLinux    Wine config window not working properly sv ru pl es de fr en

Het forum

Wine config window not working properly

Auteur Antwoorden
jsson98 Donderdag 30 Maart 2017 om 14:24
jsson98 Anonymous

i'm trying to create a new 64bit virtual drive in the configuration section of POL. I click on new and choose 64x and choose my wine version 2.4-staging (also tried with 2.3-staging). A POL window pops up with a loading icon and says "wait while the virtual drive is being created...".

The problem is that two wine windows open (wineboot.ext and control.exe) wich i guess i'm supposed to set some setings in but the windows does not open correctly.  As u can see from the picture below the two line on the POL window is the two wine windows that are being opened. I cannot maximise them either.

I'm running arch 64bit with gnome and nvidia drivers

(Right click image and open in new tab for full res)

Aangepast door jsson98

2Dark Maandag 3 April 2017 om 8:04
2Dark Anonymous

Fincer Woensdag 5 April 2017 om 0:21
Fincer Anonymous

​I guess this is exactly the same issue I reported here before. See the issue here:

https://www.playonlinux.com/en/topic-15142-Outdated_POL_zlib_libraries_break_32bit_Wine_prefixes.html

The solution is given in the topic above. Just do the same for your 64-bit POL Wine (manually remove all $HOME/.PlayOnLinux/wine/linux-amd64/WINE_VERSION/lib/libz.so* AND $HOME/.PlayOnLinux/wine/linux-amd64/WINE_VERSION/lib64/libz.so* files and re-run your program)

Aangepast door Fincer